Veel gestelde vragen

Om de meest voorkomende veel gestelde vragen alvast te beantwoorden:

Moet er borg betaald worden?

Voor elke buggy dient er vooraf 250€ borg betaald te worden.
Bij aanvang van de verhuur wordt de buggy samen met de huurder bekeken. Bij terugkomst wordt dit wederom samen gedaan. Bij schade wordt de borg ingehouden en zal de buggy eerst gerepareerd worden. Daarna neen we contact met huurder op.

Kan ik als ik vandaag wil rijden via de website reserveren?

Nee dat gaat niet. Voor de dag zelf kun je alleen telefonisch of via whatsapp reserveren. +31618725294

Ik wil meerdere buggy's tegelijk reserveren hoe werkt dat?

Omdat wij willen weten wie de bestuurder van elke buggy is kun je ze niet allemaal tegelijk reserveren. Dit gaat per buggy en de gegevens van de bestuurder dienen dan per reservering ingevuld te worden
Mocht je daar vragen over hebben, neem even via whatsapp of telefonisch contact met ons op dan kijken we er samen even naar +31618725294

Ik probeer een reservering op de website te maken maar krijg melding geeft dat dit niet kan?

Waarschijnlijk heb je dan een tijdstip en/of datum gekozen die niet meer beschikbaar is. Neem even via whatsapp of telefonisch contact met ons op dan kijken we er samen even naar +31618725294

Kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren dient uiterlijk 24 uur van te voren plaats te vinden alleen dan zal er een terugbetaling plaatsvinden van het reeds betaalde bedrag.
Indien de weersomstandigheden zodanig zijn dat rijden met de buggy niet te doen is zal er gezamenlijk worden gekeken naar een andere dag en zal de reeds gemaakte reservering verplaatst worden.
Wanneer er niet of niet tijdig geannuleerd wordt zal er geen terugbetaling van het reeds betaalde bedrag plaatsvinden

Betaal ik extra kosten als ik de buggy te laat terugbreng?

Wanneer er van de afgesproken verhuurtermijn wordt afgeweken worden er na 15 minuten €25,00 extra kosten in rekening gebracht per 15 minuten dat de buggy te laat wordt ingeleverd.

Vanaf welke leeftijd mag ik een buggy rijden?

In verband met de verzekering dient de bestuurder van de buggy minimaal 3 jaar (vanaf 18e verjaardag) in het bezit zijn van een auto of motor rijbewijs.

Heb ik een rijbewijs nodig voor het besturen van de buggy?

Om in buggy te mogen rijden moet je een auto- of motor rijbewijs hebben.

Mag ik off-road rijden met de buggy?

Het is niet toegestaan om  met de buggy off-road te rijden. Hiermee wordt bedoeld dat je alleen op die wegen mag rijden waar een auto/motor ook mag rijden. Elke buggy heeft een GPS tracker ingebouwd waar wij constant kunnen zien waar de buggy zich bevindt.
Mochten wij constateren aan de hand van de GPS of schade/modder dat er toch off-road gereden is dan houden wij de vooraf betaalde borg van €250 in.

Hoeveel km per uur gaat een buggy?

Een buggy heeft een maximum snelheid van 65-70 km per uur.

Met hoeveel personen kun je een buggy huren?

In een buggy kun je met 2 personen rijden. Buggy Verhuur Limburg beschikt over meerdere buggy’s waardoor je ook in groepsverband kunt rijden.

Kan mijn zoon/dochter ook mee in de buggy?

Kinderen kunnen mee in de buggy mits zijn groot genoeg zijn. Wettelijk id de grens bepaald door de overheid. Niet op leeftijd maar op lengte. Het kind dient minimaal 1,35m te zijn.
Wel kan er een zitverhoger op de stoel gezet worden om het kind nog iets meer zicht te geven in de buggy.

Moet ik tijdens het rijden een helm op?

In onze buggy’s hoef je geen helm op. Beide stoelen zijn voorzien van een driepuntsgordel.
We raden wel aan een (zonne)bril (ivm vliegen) en bij frisser weer een jas te dragen. Het lijkt vaak warmer dan het is op een buggy.

Moet ik de buggy aftanken na gebruik?

Bij vertrek krijg je de buggy mee met een volle tank. Bij afleveren dient de tank ook weer vol te zijn. Mocht er niet volgetankt zijn dan zullen wij deze aftanken tegen een hogere liter prijs dan bij het tankstation.

Wat moet ik doen in geval van pech of schade?

Bij pech onderweg kun je direct contact opnemen met telefoonnummer: +31618725294. Wij komen dan zsm naar je locatie met een vervangende buggy (indien aanwezig)

Bij een ongeval met letsel bel je natuurlijk in eerste de hulpdiensten en daarna breng je ons op de hoogte via +31618725294 en komen wij zsm naar je locatie.

Hoeveel km mag ik rijden met de buggy?

Er zit geen limiet op het aantal km’s wat je mag rijden. Met een volle tank rij je ongeveer 2 uur dus het is wel verstandig bij een langere huurperiode tussendoor te tanken (E5)